Den třináctý

12.07.2013 23:00

Hola hou! 1453.24 km a kilometry dál naskakují a Honza se blíží do cíle, do kterého zbývá posledních 172,76 km. To má Honza v plánu dorazit během následujících dvou dnů, možná je i ta varianta, že to nevydrží, opře se do šlapek a cíl zdolá už během soboty. Zatím tvrdí, že to vidí na neděli, ale známe naše lidi a nebudem je brát doslova, ona vidina cíle udělá s člověkem hodně... otázkou zůstává, jestli se tolik člověk těší na cíl jako takový, nebo na ten zlom, kdy nebude muset ráno vstát a šlapat :-)

 Drobná pauza v Děčíně za účelem výměny středu kola a mohlo se jet dál, kolo už neskučelo při každém šlápnutí a znovu si Honza může užívat jízdu... dokonce už ani batůžek mu nevrže... :-)

K tradici posledních dní patří i neustálé dojíždění, předjíždění a ujíždění dvojice závodníků č. 10 a 81...  A tak první, na co se ptám je: "Viděls už je dneska?" :-) to se pak dozvím, že ano a že je ráno předjel, ale zatímco se někde občerstvoval, tak známé duo profrčelo kolem :-)) Kosí bratři hodlají zdolat poslední kilometry už zítra, tak se nechme překvapit, jestli se Honza přidá... každopádně celý redakční tým tohoto sportovního přenostu drží všem palce! Cyklistice v roští zdar! :-)