Den jedenáctý

10.07.2013 22:23

Honza už přišel na způsob, jak zahnat večerní samotu - objevil penzionek se stálými obyvateli. Jejich setkání proběhlo na chodbě a bylo zcela nečekané, oba vyrazili a pak... pak se střetli a pohlédli si do očí... ano, byl tam! Šváb osobně! :-) Jeho revírem je mu koupelna a wc, proto si dnes Honza zcela výjimečně zoubky nevyčistí :-) 

Dnešní pozice je 1206.25 km, jelo se prý krásně, k čemuž určitě přispěl doprovod Křižáka. Prý Honzovi nestačil, co je na tom pravdy už náš tajný zdroj neuvádí...

Našemu favoritovi se podařilo zažehnat technické potíže s jeho GPS, která krom toho, že se mu čas od času ztratí (ha ha!), tak dnes zamrzla a bylo nutné ji znovu nahodit, tak snad nedojede k móři :-)) A určitě je potřeba uvést, že dnes Honza opět dostál svému mílovskému mottu: "Jedu a žeru!" :-) A hlavně úspěšně dorazil do CP3, takže velká gratulace! 

Dále sledujte naše stoprocentně čerstvé informace, které vám jiné servery nepřinesou! Takže Honzo šlapej, ať můžeme zítra přinést další dávku sportovních emocí!

:-)